Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Persoonlijke vrijheid: Phyllis Krystal werk

Cursus Leven in persoonlijke vrijheid, door beperkende banden te verbreken; Phyllis Krystal werk

Wat levert het je op?

Als je het lastig vindt je eigen pad te vinden en te volgen, daar je het gevoel hebt beïnvloed of gedomineerd te worden door een of beide ouders of andere opvoeders en het lastig vindt om daarvan los te komen. Ook als je als ouders of verzorgers onverklaarbare wrijving ervaart tussen jou en je kinderen. 

Als emoties je overweldigen, zoals verdriet, of boosheid, schuldgevoel of angst waardoor je niet voluit kan genieten van het leven. 

Als je het werk van Phyllis Krystal wilt gebruiken en ervaring wilt opdoen hiermee. Phyllis Krystal is een Amerikaanse psychotherapeute, die deze methode heeft ontworpen op basis van theorieën van Jung en Erikson. Op haar website kan je meer informatie vinden: www.phylliskrystal.com

Wat leer je?

Door middel van visualities maak je contact met je innerlijk weten, je hoger bewustzijn, wat je vertelt wat je het beste kan doen en op welke manier. Met behulp van krachtige symbolen en dromen werk je aan bevrijding van afhankelijkheid van anderen en emotionele druk. Belangrijk in dit proces zijn overgave, vertrouwen en aanvaarding. Hierdoor ga je ongedwongen op weg naar persoonlijke vrijheid en een zinvol leven. 

In drie avonden leer je de basisoefeningen van het werk van Phyllis Krystal; de driehoek opzetten, de boom, de kosmische ouders en de achtfiguur met het doorbreken van beperkende patronen. Ook oefenen we met het verwerken van emotionele ballast en balans. 

Heb je voorkeur voor individuele begeleiding, dan kan dat in twee sessies, meer info klik hier

Wat en hoe?

Je schrijft je in voor het geheel van drie avonden, daar de eerste avond en tussendoor de voorbereiding plaats vindt van het ritueel verbreken op de tweede avond en de derde avond in het teken staat van verdieping. 

Data: zie agenda

Locatie: Praktijk BinnenRijk te Bemmel

Groep: maximaal 6 en minimaal 3 deelnemers

Kosten: 135 incl. BTW. Je ontvangt materiaal tijdens en na de cursus

Doe je mee? 

Inschrijfformulier
Download hier het inschrijfformulier, vul het in en stuur het terug via mail of post naar Praktijk BinnenRijk.
inschrijfformulier 2016 2 Praktijk BinnenRijk 2016.docx.doc.docx (2.92MB)
Inschrijfformulier
Download hier het inschrijfformulier, vul het in en stuur het terug via mail of post naar Praktijk BinnenRijk.
inschrijfformulier 2016 2 Praktijk BinnenRijk 2016.docx.doc.docx (2.92MB)