Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Wie gidst je in BinnenRijk?


Ik ben je gids door je BinnenRijk

Ik ben Saskia Kreutzer (55 jaar). Ik heb interesse in hoe mensen  met zichzelf omgaan en met anderen. Ook ben ik enthousiast over hoe familie systemen, organisatiesystemen en vrienden van invloed zijn op ons wel en wee. Praktijk BinnenRijk bestaat sinds 2015. Ik heb dus inmiddels veel ervaring opgedaan met cursussen, individuele coaching, healing en reading. Ik vind het fijn om te doen, want het geeft mij balans. 

Naast energetisch coach bij Praktijk BinnenRijk, ben ik trainer/coach van studenten bij de HAN (Hogeschool Arnhem-Nijmegen), waar ik lesgeef aan jong volwassenen uit verschillende landen. Daar vind ik ook veel rijkdom, vooral in de diversiteit van leefwerelden en -stijlen. In sommige culturen (zoals bijvoorbeeld in Mexico) is energetisch werk 'normaler' dan in Nederland. Waarden die ik uitdraag in BinnenRijk

  • Opschoning van je eigen energie systeem houdt je krachtig
  • Kwetsbaarheid laat je behoeften zien
  • Verbondenheid met je eigen natuur en de natuur om je heen
  • Afscheid nemen met waardering en vrijheid
  • Vanuit je hart communiceren, mild naar jezelf en de ander
  • Jouw kracht en impact reikt verder dan je denkt
  • Plezier in spelen en experimenteren met nieuw gedrag
  • Duurzaamheid in relaties en gebruik van de natuur


Verhalen uit mijn BinnenRijk

Ik heb hieronder een aantal verhalen over mezelf opgetekend om een aantal belangrijke stappen in mijn energetische bewustzijn met je te delen. Ik heb de tijdsvolgorde los gelaten. Door deze ervaringen voel ik mij van binnen rijk...

Gevoelige handen als kind 

Dromen en collectief bewustzijn in Mexico 

Intuïtie: een feest van herkenning 


Metgezellen in BinnenRijk 

Partners, waarmee ik soms samenwerk zijn:

  • Itaka Intuitieve Ontwikkeling olv Marianne van der Schilden, in samenwerking met Piet Bongers, Marja Lips, Gaby en anderen. Website:  https://itaka.nl
  • Christel Dirks, Praktijk Parelvlinderhttps://parelvlinder.nl 

Netwerken