Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Wie gidst je in BinnenRijk?


Ik ben Saskia Kreutzer en gids je door je BinnenRijk

Balans in je energie management via bewustwording en technieken voor ieder moment, zodat je zelf je energie prettig en licht houdt. Iedereen kan het, ook jij. 

Graag wil ik de situatie creëren, waarin ieder mens zijn stem mag laten horen, gehoord wordt en zich op zijn plek voelt, in verbinding met zichzelf (via hart, hoofd, lichaam en ziel) en met de ander.

Wil je mijn energetisch cv zien, klik dan hier.


Huidige balans

Mijn binnenrijk heeft er heel verschillend uitgezien; een dynamische bedoeling. Ik heb samen met mijn partner een samengesteld gezin. Ik houd mezelf fit door te wandelen, yoga, wandelen en zwemmen in de Bemmelse waard. Ook heb ik fijne vrienden en familie, waar ik mijn hart kan luchten en mag delen in lief en leed.

Het opzetten van een eigen bedrijf brengt me weer in een nieuw stuk balanceren. Naast mijn werk bij Praktijk BinnenRijk, ben ik coach en trainer bij de Hogeschool Arnhem-Nijmegen, waar ik een paar dagen per week de hele wereld tegenkom. In mijn klassen zitten jong volwassenen uit 10-20 verschillende landen. Daar vind ik ook veel rijkdom, vooral in de diversiteit van leefwerelden en -stijlen. 

Verhalen uit mijn BinnenRijk

Ik heb hieronder een aantal verhalen over mezelf opgetekend om een aantal belangrijke stappen in mijn energetische bewustzijn met je te delen. Ik heb de tijdsvolgorde los gelaten. Door deze ervaringen voel ik mij van binnen rijk...

Gevoelige handen als kind 

Dromen en collectief bewustzijn in Mexico 

Intuïtie: een feest van herkenning 

Psychologische verdieping 


Metgezellen in BinnenRijk 

Partners, waarmee ik soms samenwerk zijn:

  • Itaka Intuitieve Ontwikkeling olv Marianne van der Schilden, in samenwerking met Piet Bongers, Marja Lips, Gaby en anderen. Website:  https://itaka.nl
  • Christel Dirks, Praktijk Parelvlinderhttps://parelvlinder.nl 

Netwerken