Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Individuele energetische coaching, reading, healing 

Via allerlei wegen begeleid ik mensen in hun dilemma's, over combinatie werk-prive, loopbaankeuzes en andere levensvraagstukken. Vaak voel of weet je wel dat je niet meer op de juiste weg zit, omdat je je niet meer prettig voelt in de huidige situatie. Maar wat wil je dan wel?  

Ik help je bij het vinden van kruispunten, wegwijzers en het maken van keuzes op je levenspad. Dit doe ik op heel verschillende manieren, die ook weer te combineren zijn, te weten individuele coaching, healing, reading of via een verbrekingsritueel a la Phyllis Krystal.

Individuele coaching met healing en reading

Ik zal je coachen op de vraag die je inbrengt. Ik werk vaak met huiswerkopdrachten,  Offman's kernkwadranten, provocatieve coachingstechnieken, filosofische vragen, visualisaties en energieoefeningen. Meestal neemt een coachingstraject met daadwerkelijke verandering 4 bijeenkomsten in beslag. 

Ik maak gebruik van healing en reading, als extra ondersteuning bij de coaching. Bij healing ga ik je energie weer in balans brengen. Voor meer informatie over healing, klik hier

Bij een reading, geef ik informatie over je huidige situatie op gebied van gezondheid, werk, energiebalans. Voor meer informatie over reading klik hier.

Bij een Bevrijdingsritueel volgens de methode van Phyllis Krystal bevrijd je je van de lading die ligt op een relatie of vriendschap. Dit is dus een speciaal soort healing. 

Bij een relatie met iemand worden er vanzelf banden of lijntjes gecreëerd waardoor je elkaar beter kan aanvoelen, 'weet' hoe het met de ander gaat, je een aartsverbinding voelt bijv. Deze lijntjes lopen meestal via de chakra's van jou naar de ander en andersom. Je kan negatieve lading op deze verbindingen hebben, zodat ze niet meer losjes en prettig aanvoelen maar gaan knellen. Dat kan zijn omdat er iets vervelends gebeurt is, zodat de relatie niet meer vrij voelt. Ook kan het ontstaan zijn vanuit een patroon dat jij graag voor de ander wil zorgen of andersom en teveel verantwoordelijkheid draagt voor de ander en de relatie. Dit knellen van banden uit zich in het vermijden van diegene of bij contact je terugtrekken, of alle negatieve dingen op de ander projecteren. Het lijkt dat de ander teveel invloed op je gemoedsrust heeft waardoor je je onvrij voelt (bijvoorbeeld je ouders, je collega's, een ex, een vriend). Je verbreekt deze beperkende banden die je met iemand voelt. Het is dus zeker niet zo dat je het hele contact verbreekt met iemand, maar dat je het zuivert, waardoor de relatie beter wordt. Het bevrijdingsritueel is een manier om het contact te zuiveren, waarbij ego gedrag (manipulatie, machtsspelletjes  controle of invloed) verdwijnt en je meer vrijheid ervaart. Meer info over individuele sessies, vind je hier

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een sessie, bel me dan of vul onderstaand contactformulier in: