Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Reading

Wat is een reading? Een reading is een lezing over je eigen energiesysteem. Je krijgt letterlijk een beeld van de huidige situatie: hoe is het met je gesteld op energetisch vlak? Hoe is je gronding? Heb je voldoende energetische voeding (leuke dingen, plezier, uitdagingen)? Hoe maak je verbinding met anderen? Staan die dichtbij of veraf? Wat valt op aan je levensloop? Zijn er belangrijke momenten geweest die nu terugkomen? Welke kwaliteiten en potenties heb je in je? Voel je verbinding met het geheel? 

Wil je weten hoe mijn klanten een reading ervaren hebben, lees dan hier hun verhalen.  

Hoe gaat een reading in zijn werk? Bij een reading stem ik me op je af via je voor en achternaam (meisjesnaam) en je geboortedatum, zodat ik de juiste persoon lees. Daarna groet ik je wezen en vraag toestemming om je roos te mogen zien. Daarna ga ik hardop beschrijven wat ik zie en vragen stellen over de betekenis van het plaatje. Je zit gewoon tegenover mij en luistert naar wat er gezegd wordt en hoeft verder niets te doen. Ondertussen houd ik in de gaten of je goed gegrond blijft. Ik vraag de vragen hardop aan je wezen en die geeft mij (zonder geluid) antwoorden, die ik weer hardop doorgeef zodat jij het ook kan horen/zien. Als je wilt, mag je de reading opnemen. Aan het eind volgt er een healing om de informatie goed in je systeem te laten doordringen.  Dan praten we na onder het genot van een kopje thee. Herken je je in de beelden en interpretaties?

Hoe lang duurt een reading? Een reading duurt 1 uur en met voor en nazorg 1,5 uur

Waar vindt de reading plaats? Dit kan ik life doen, waarbij we gebruik maken van de praktijkruimte. Ook kan ik op afstand een reading doen, waarbij je zelf thuis bent en van mij via de mail of telefoon informatie krijgt. 

Welke soort readingen zijn er? Je kan een algemene reading doen (de roos- en aurareading). Ook kan je specifieke vragen laten lezen, die je hebt over specifieke onderwerpen, zoals werk, gezondheid, relaties, overleden personen, je eigen levensdoel. Meestal denk je bij een reading aan individuen, maar een team reading is net zo goed mogelijk. 

  • Roosreading: foto van je huidige energiesysteem op dit moment met behulp van een roos als metafoor.De readingstechnieken die ik gebruik zijn:
  • Reading van je aura, met de verschillende energielichamen. 
  • Chakra reading op thema's die nu spelen. Voor meer info over chakra's, klik hier.
  • Reading van relaties
  • Reading van je werksituatie en vragen rondom (het hebben of verkrijgen van) een baan of bedrijf
  • Reading van vorige levens
  • Reading van je relatie met een overleden persoon. 
  • Reading van mensen en wezens (engelen, gidsen, buitenaardsen) die je helpen. 

.