Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Ervaringen van klanten in BinnenRijk

Ervaring met Masterclass Ergotherapie, 2017

Ze gaven terug vooral veel te hebben aan oefeningen om bij zichzelf te blijven en niet in emotionele drama's van de klant te belanden. Hierdoor konden ze beter in contact blijven met de klant.

Ervaringen met training Energy Balance bij HAN Bruist! 2017

Feedback van deelnemers na de 8-delige training Energy Balance:

 • It helps to get my mind calm. Sometimes my mind is so busy with study work and I can not stop it. The workshop helps to stop my mind and go blank: it feels more positive. 
 • Visualizing is nice, it is the first time that I do this. I like it because with visualization you can escape from this world and go to another more beautiful world.  
 • I really enjoyed the training, to get more awareness of how I think. Also to know how to close myself and to exercise this.
 • I liked it very much to experience the different chakra's . First I was doubting what am I going to do. I am glad that I took the course. It did me well. 
 • Saskia, you are very approachable, the way you train, you make it light. This is making it more sparkling.

 

Ervaring van deelnemers training Clean Body and Soul 2016

Training Clean Body and Soul voor staf en studenten van de Wageningen Universiteit is een 10-sessie training om kennis te maken met je intuïtie en energetische huishouding. De deelnemers gaven de volgende evaluatieve reacties:

 • Leerzaam om verschillende energieën te voelen van anderen
 • Meer bewust van mijn eigen 'moeten'-lijstje en dat veranderen
 • Meer mijn mind en emoties onder controle hebben
 • Goed om zo pauze tijd te nemen in deze drukte en te voelen
 • Een helicopterview nemen om verschillende perspectieven te zien van mezelf en van anderen en zo ze te verbinden. 

 

Ervaring n.a.v. workshop Energy is in the air! bij Start Academy 2016

 • Leuk om mezelf beter te leren kennen, mijn aura en de drie lagen. Wat ik meemaakt was herkenbaar in mijn dagelijks leven
 • Goed om te weten hoe ik mezelf beter kan beschermen
 • Ik ging er neutraal in, eens zien wat het is, en ik vind het interessant en herkenbaar.


Ervaring studente (17 jaar) via HAN STARTAcademy n.a.v. een individuele reading (2017)

"Dit was echt superzweverig, maar wel de moeite waard, vind ik. Het was interessant om te ervaren. Ik vond het leuk om te horen wie 'mijn hogere ik' was en kon me er ook wel in vinden. Ik zou deze reading aan anderen aanbevelen, als die er voor open staan." 

Irma (rond 50) n.a.v. een individuele reading

"Ik vond de sessie met jou een bijzondere ervaring en ik hoop weer in de gelegenheid te komen  met jou, mijn innerlijk verder te verkennen."

Annie (80 jaar) n.a.v. drie individuele healingen

“Dag Saskia, graag wil ik je wat vertellen,over hoe ik jou healingen ervaren heb. Voor mij kwam het als een wonder over. Het verhaal over mijn overleden broer vond ik zo ontroerend, terwijl je hem helemaal niet kent. Je hebt me verder warmte en energie gegeven.  Veel succes gewenst met je healingen! Hartelijk gegroet, Annie” 


Ervaring van Bart (49 jaar) n.a.v. een gezondheidshealing

"Saskia is een competente healer die makkelijk contact weet te leggen en snel kan komen tot de kern van de klacht. Ook kan ze goed de achtergrond van de klacht duiden, dit geeft verlichting en helderheid of het hoe en waarom van de klacht."

Ervaringen n.a.v. Phyllis Krystal bevrijdingsritueel (individueel):

 • "Na het verbrekingsritueel maak ik makkelijker contact met mijn vader. We zien ineens overeenkomsten, terwijl ik eerder meer de verschillen zag. Die overeenkomsten benoemt mijn vader nu spontaan, zonder het te vragen. Dat vind ik prettig. Alsof er iets zwaars, wat tussen ons in stond en wat niet van ons was, weg is."
 • "Na het verbrekingsritueel is er zeker wat gebeurd. Bij mijn zoon is hetgeen verbroken werd weg en bij mijn man is het sterker geworden. Ik sta er zelf nu anders in, met meer afstand, daar ik er bewust mee bezig ben geweest kan ik het nu meer loslaten."
 • "Het heeft me weer een stapje verder geholpen om vrij te worden."  
 • "ik heb de oude banden met mijn werk verbroken en voel me nu veel vrijer in mijn werk, alsof er oneindig veel mogelijkheden zijn en ik kan kiezen op grond van mijn eigen gevoel en inzicht"

Feedback van Marjolijn (44 jaar) n.a.v. een werkreading

               Hoe ervaar je mij tijdens de reading?   

Ik ervaar bij jou een grote warmte en veiligheid, alles mag er zijn en alles mag gevraagd. Je bent toegewijd, er gaat veel rust van je uit en je verwoordt heel helder wat je waarneemt. Ook doe je het proces heel erg "samen", in interactie met mij. Je was echt samen met mij op onderzoek naar de antwoorden op mijn vragen.  

               Hoe praktisch is de informatie die je krijgt? In hoeverre kan je het toepassen en gebruiken?  

De informatie is heel bruikbaar. Niet in de zin dat ik precies weet wat ik moet doen, maar meer in de zin van dat ik weet welke houding en energie ik moet / mag gaan aannemen. De beelden die jij me gegeven hebt werken als een soort rivierbedding. Waar ik precies langskom weet ik nog niet, en ook de richting is nog een verrassing, maar ik voel de stroom waarin ik kan meegaan. Ik vond een soort toestemming om niet tegen de stroom in te gaan, het geeft vertrouwen. En wat ik onderweg tegenkom kan ik dan ook beter plaatsen, en ik kan beter ja zeggen tegen dat wat klopt. De vorm dient zich in de praktijk nog aan. In het algemeen heb ik meer helderheid gekregen over wie ik ben en wat voor mij belangrijk is, en... een "toestemming" om zo te zijn.

                 Wat gebeurt er met je tijdens, voor en na de reading?

Tijdens de reading ben ik ontspannen en nieuwsgierig. Ik word door jou meegenomen op een soort reis, zo voelt het. Ervoor: ik wist niet zo goed wat en hoe ik mijn vragen moest stellen. Erna: een gevoel van "het is goed". En blij met de beelden die me helpen om mezelf te zijn. 

               Wie zou je een reading aanraden?  

Als je een dilemma voelt rondom je werk of in je leven. Of bij een vraag als "wat wordt er nu van mij gevraagd, wat is de "hogere" bedoeling, welk pad moet ik lopen". Moet ik nu gaan vechten, is dat wat ik te leren heb, of wil zich iets anders manifesteren.

Als je behoefte hebt aan inzicht in wie jij bent, wat voor jou van waarde is en hoe jij de dingen doet / "moet" doen. Als je een idee wilt hebben van wat jij teweegbrengt bij anderen. Welke waarde jij hebt.