Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Healing

Wat is een healing? Healing is het in balans brengen van je energiesysteem door het weghalen van blokkades en het laten doorstromen van de energie van boven naar beneden en van beneden naar boven. Ook kan healing er voor zorgen dat je beter beschermd bent omdat de grenzen van je aura steviger zijn geworden en eventuele gaten gedicht. Hierdoor ben je in staat om beter bij jezelf te blijven. 


Hoe gaat een healing in zijn werk? Bij een healing stem ik me op je af via je voor en achternaam (meisjesnaam) en je geboortedatum, zodat ik de juiste persoon voor me heb. Daarna groet ik je wezen en vraag toestemming om je te mogen zien. Ik ga met mijn handen voelen waar veel energie zit. Ook geeft mijn eigen lichaam informatie over de chakra's, waar iets mee is. Ik onderzoek dat, ook door vragen te stellen, en antwoorden te krijgen van het wezen. Ik haal teveel aan energie weg, laat energie beter doorstromen door blokkades weg te halen en kan ook waar nodig extra energie aan je energetisch systeem toevoegen. 

Hoe lang duurt een healing? Een healing kan variëren van 1 uur (op afstand) tot 1,5 uur in de praktijk met voor en nazorg 1,5 uur

Waar vindt de healing plaats? Dit kan ik life doen, waarbij we gebruik maken van de praktijkruimte in Wageningen. Ook kan ik op afstand een healing doen, waarbij je zelf thuis bent en van mij via de mail of telefoon informatie krijgt. 

Welke soorten healing zijn er? Ik maak gebruik van verschillende healingstechnieken:

  • Celhealing: dit is een krachtige healing als je op een specifieke plek pijn hebt of last hebt, bijvoorbeeld na een operatie of bij een blessure. Ervaring leert dat de genezing meestal sneller verloopt en de klachten verminderen. 
  • Atlantic foot healing: deze healing is erop gericht om je energie te geven; Christus kracht energie die sterk genezend is. Via je voeten stroomt energie je lichaam binnen en maakt je sterker. Aan te raden na een operatie of als je je moe voelt. 
  • Chakra healing: deze healing is gericht op de 7 chakra's die ieder op een andere plek in je lichaam zitten en verwijzen naar een ander thema. Via de handen wordt gevoeld in het aura, waar er aandacht nodig is. Voor een overzicht klik hier.
  • Healing van koorden: we zijn via koorden verbonden met anderen en we kunnen met anderen verschillende verbindingen hebben. Deze koorden kunnen ook oude zware energie hebben die weg mag en kan. Zo kan je een relatie 'opschonen'. 
  • Healing van tapes: tapes zijn de 'casettebandjes' die in je hoofd afdraaien over wat je wel dan niet zou moeten doen, of juist wat niet mag. Deze bandjes zijn afkomstig van ouders, vrienden, uit dit leven en misschien zelfs uit vorige levens
  • Vorig leven reading/healing: bij deze healing gaan we terug naar een vorig leven en  kijken wat daar gebeurde 
  • Healing van astrale lichaam en droomkoord: als je slaapt reis je af naar je dromen en maakt daar van alles mee. Soms blijven er emoties, mensen of beelden op je 'plakken', die via een healing eraf gehaald kunnen worden.