Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Bevrijdingsritueel met Phyllis Krystal methode

Bij een bevrijdingsritueel volgens de methode van Phyllis Krystal (meer info over deze methode klik hier) breek je de negatieve banden met iemand, die teveel invloed op je heeft waardoor je je onvrij voelt (bijvoorbeeld je ouders, je collega's, een ex, een vriend). Het is niet zo dat je het contact met iemand verbreekt. Juist niet! Het is een manier om de relatie zuiverder te krijgen waarbij dominant gedrag en beperkende patronen en overtuigingen verdwijnen, zodat er een natuurlijke balans kan ontstaan in geven en nemen. 

Hoe werkt het?

Een bevrijdingsritueel doen we zorgvuldig en dat betekent dat we dit in twee sessies doen. De eerste sessie bereiden we voor: je ontvangt meditaties die je extra ondersteunen en je vraagt je hoger bewustzijn met wie of wat je knellende op beperkende banden wilt verbreken. Tussen de eerste en tweede sessie door doe je dagelijks een paar korte oefeningen zodat je je energetisch voorbereid. Je wordt je bewust van de beperkende banden en hoe dat invloed hebt op je leven, waar het je onvrij maakt, afhankelijk. in de tweede sessie, die minstens twee weken na de eerste sessie gepland wordt, ga je samen met mij de beperkende banden daadwerkelijk verbreken. Hierdoor word je bevrijd van de banden met iemand anders, de patronen die daarmee verbonden waren en overtuigingen die je beperkte. Hierdoor kan je eigen keuzes  makkelijker maken, los van de (energie van de) ander. 

Kosten

Kosten voor een bevrijdingssritueel met twee sessies (de eerste van 1,5 tot 2 uur en de tweede van 2-3  uur) zijn 145 euro incl. BTW. Afhankelijk van je behoefte, kan je nog een derde sessie inplannen om een healing te krijgen of andere oefeningen van Phyllis Krystal. 

Ervaringen van cliënten:

"Na het verbrekingsritueel maak ik makkelijker contact met mijn vader. We zien ineens overeenkomsten, terwijl ik eerder meer de verschillen zag. Die overeenkomsten benoemt mijn vader nu spontaan, zonder het te vragen. Dat vind ik prettig. Alsof er iets zwaars, wat tussen ons in stond en wat niet van ons was, weg is."

Na het verbrekingsritueel is er zeker wat gebeurd. Bij mijn zoon is hetgeen verbroken werd weg en bij mijn man is het sterker geworden. Ik sta er zelf nu anders in, met meer afstand, daar ik er bewust mee bezig ben geweest kan ik het nu meer loslaten.

"Het heeft me weer een stapje verder geholpen om vrij te worden."