Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Intuïtie: een feest van (h)erkenning

In 2005 volgde ik een beginnerscursus Intuïtieve Ontwikkeling bij Itaka, die diepe indruk op mij maakte. Ik herkende wat ik al heel lang deed en voelde en kreeg er nu een taal voor aan gereikt en mensen die hetzelfde voelden.

Ik leerde er mijn aura te voelen en mijn lichaam als kompas. Ook kreeg ik een aantal technieken om in mijn eigen energie te blijven en de zware energie van mijzelf of anderen buiten de deur te houden. Ik heb het een tijdje laten bezinken. Na een lange inspirerende reis door Peru wist ik het zeker: hier wil ik meer van weten. De mooiste schat die ik gevonden heb is een stukje eigen controle over wat ik wel dan niet binnenlaat. Dat heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt. Ook sta ik open voor de ‘toevalligheden’ die gebeuren en de energieën die ik voel.

De foto laat een meertje zien bij een camping in Frankrijk waar we op zomervakantie waren. Toen het donker was maakte ik foto’s en de ene keer was het pikkedonker en de andere keer allemaal ronde lichtballetjes (orbs genoemd).