Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Workshop Open mind open heart

Voor wie?

Heb je wel eens last van je innerlijke criticus die je op je kop geeft, hoe stom/dom je nou toch weer was? Je vertelt: “Alweer teveel gegeten vandaag en ik ben al zo dik!" of "Ik had het veel beter kunnen doen" of "Ik doe er niet toe" en "Dit kan ik echt niet veranderen”. Dan is deze workshop een aanrader, want hier ga je je oordeel los laten. 

 

Meestal hebben we oordelende gedachten over onszelf en anderen, die voortkomen uit onze opvoeding en levenservaringen. Omdat er negatieve energie op zit wordt je eigen wereld zo niet mooier. Je zet jezelf vast in datgeen wat niet kan of mag. Het staat het zien van mogelijkheden in de weg. Zonde!Wat leer je? 

In deze workshop leer je jezelf met een open mind te bezien. We werken met een aantal technieken om negatieve gedachten en oordelen in jezelf te vinden en daar waar nodig te herzien. We maken gebruik van energetische en diversiteit technieken om je oordelen en eigen interpretaties te herkennen en ze neutraal te maken. Zo leer je jezelf neutraler te observeren.
Daardoor kan je je negatieve overtuigingen loslaten en als het ware een nieuwe loutfit kiezen die nu beter bij je past. Dit maakt je van binnen rijker!

Hoe en wat?

Groep: maximaal 12 en minimaal 6 deelnemers


Kosten: 35,- euro per persoon
 incl. BTW

Datum en plaats: op aanvraag

Aanmelden bij Saskia Kreutzer via: praktijkbinnenrijk@kpnmail.nl