Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Binnenrijk energie trainingen

BinnenRijk biedt individuele trajecten en teamtrainingen aan. Je kan via een open inschrijving meedoen aan een training, klik hier


Werkwijze trainingen

In de trainingen en workshops zul je op een lichte manier werken met een aantal basistechnieken die je eigen energie versterken en opladen en je aan de andere kant beschermen tegen negativiteit van jezelf en anderen. Patronen en blokkades worden zichtbaar en je krijgt handreikingen hoe hier van te leren en, waar nodig, jezelf te veranderen. Deze technieken kan je leren en er is dus geen voorkennis of een speciale gevoeligheid voor nodig. Het is juist handiger als je zelf kan bijsturen, dan dat je daarvoor telkens aangewezen bent op anderen. Iedereen kan het, dus jij ook. 

Groepen die ik vaak tegenkom in mijn trainingen zijn:

  • Intuitieve gevoelige mensen & hoog sensitieve kinderen 
  • docenten en (internationale) studenten op de uni of het HBO
  • Internationale doelgroepen

Feedback van deelnemers over hun ervaringen kan je vinden op de  Verhalen van reizigers.

 Jij en de groep

Groepstrainingen werken goed omdat je meer stem mag geven aan je gevoel en dit traint gedurende de bijeenkomsten. Vertellen wat er in je leeft en gehoord worden zijn belangrijk om echt achter je ideeën en stappen te gaan staan. Door in een groep te werken ontstaat er een groepstaal om te praten over zaken die we waarnemen maar niet (altijd) zien. Ook kan je erkent worden in je thema’s en kan je andere verhalen horen die jou meer of minder zullen raken. Je leert van je eigen proces en andermans traject en deze zijn vaak verbonden. Het is niet voor niets dat je deelneemt aan deze groep.

Daarnaast zal ik specifiek voor jou technieken inzetten die in jouw situatie bruikbaar zijn. Ik gebruik hiervoor een intake gesprek (telefonisch, via mail of Skype), waarin ik je vragen stel over je energie niveau op dit moment, je grootste energielekken en je verwachtingen van deze training. Hierdoor voel en hoor ik welke chakra’s en thema’s oplichten en die vertaal ik naar op maat oefeningen. Ik ga voor zoveel mogelijk maatwerk voor eenieder, binnen de grenzen van de groep.

Wil je met je team een training, kijk dan op TeamRijk trainingen & workshop. Wil je afstemmen of kijken wat mogelijk is, neem contact met me op.