Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Jouw Energie Check: hoe rijk ben jij van binnen?

Hieronder vind je een test die je energiebalans weergeeft op dit moment. Klopt het resultaat met je gevoel? 

In mijn dagelijks leven…

 • weet ik hoe andere mensen zich voelen zonder dat ze dat vertellen
 • voel ik me regelmatig schuldig of tekort schieten naar anderen
 • geef ik voorkeur aan 1 op 1 contact boven drukke feestjes
 • heb ik het gevoel dat ik geleefd wordt
 • voel ik het verdriet of de boosheid van iemand anders, die dichtbij mij  staat (zoon/dochter/partner)
 • heb ik vaak het gevoel dat ik er niet helemaal (bij) ben
 • zou ik wel tijd voor mezelf willen nemen maar kom daar niet aan toe
 • ben ik bang de verkeerde beslissingen te nemen in mijn leven
 • ben ik regelmatig onzeker over wat mijn doelen in het leven zijn
 • word ik moe van grote groepen en/of drukke winkelstraten
 • verlies ik mezelf regelmatig in gepieker en negatieve gedachten 
 • vind ik het lastig mijn echte gevoelens en behoeften te uiten

Op hoeveel van bovenstaande stellingen kun jij volmondig "ja" zeggen?Tel de ja's op en zie daar je score: 

0-3 score: je hebt het goed voor elkaar in je eigen BinnenRijk en daar mag je trots op zijn. Tuurlijk rommelt er wel eens wat, maar over het geheel genomen gaat het goed. Je weet hoe je je energetisch schoon kan houden en hoe je goed in je eigen energie kan blijven. Zou je meer informatie willen over een specifiek levensgebied waar je op dit moment bij stil wil staan, vraag dan naar een reading.

4-8 score: op sommige momenten en met sommige mensen ga je blijf je goed in balans. Op lastige momenten of in onzekere situaties heb je last van energielekken en is het een hele klus om je eigen energie vast te houden. Weer in balans komen? Neem een healing. Je weet niet precies hoe je hier met meer gemak mee om kan gaan. Je zou hier stappen in kunnen maken door bijv. deel te nemen aan een training energetisch management

9-12 score: Op dit moment voelt het energetisch zwaar in je leven en het lijkt misschien alsof je nooit meer in balans komt. Je hebt al veel geprobeerd maar niets helpt echt. Resultaat is dat je je nog moeër en moedelozer voelt. Je hebt echt hulp nodig om uit de negatieve spiraal te komen en weer een positieve draai te geven aan je leven. Hiervoor is coaching op energetisch vlak een goede manier, waarbij je je verhaal doet en op maat informatie krijgt via een reading en healing. Je ontvangt ook advies op maat en technieken om met je energielekken om te gaan. Hiermee ga je zelf aan de slag. Als je jezelf weer energetisch op de rit hebt, zou je daarna alsnog een training kunnen volgen zodat je je nieuwe gedrag nog meer kan bestendigen en ook de erkenning van de groep helpt in erkenning voor je eigen situatie.

Wil je nog meer tests over hooggevoeligheid, intuïtie, vitaliteit of levenspad? Ga dan naar test je BinnenRijk