Praktijk BinnenRijk

Training en coaching in een energiek leven

 

Kom binnen bij Praktijk BinnenRijk...

Hoe ziet jouw BinnenRijk er uit?

Wil je meer energie in je dagelijks leven?  Of heb je last van energie van anderen? Als je met mensen werkt krijg je vanzelf energie van de ander mee. Bij BinnenRijk leer je je eigen energie vast te houden, op te schonen en af te schermen. Dit maakt je leven lichter.

Praktijk BinnenRijk helpt je je eigen balans te versterken

BinnenRijk biedt je training & coaching om je te leren je eigen energie op een plezierige en makkelijke manier in balans te krijgen en houden. Oefeningen worden niet zozeer als hard werken ervaren maar meer als thuis komen bij jezelf. Jij bepaalt of je individueel of in een groep/team wilt werken, life of online, altijd afgestemd op je behoefte en vragen. Wil je meer info en direct contact, klik hier.
Wanneer kies je voor BinnenRijk?

-> Als je je eigen energie wil vergroten, kies je voor individuele coaching krijgen. Aan de hand van je behoeften en verlangens, krijg je oefeningen, die je helpen je eigen energie op te schonen. Je hoeft geen sjamaan te zijn om met energie te werken. Iedereen kan het. 

-> Als je informatie wil over je huidige leven, kies je voor een readingWil je meer plezier en lichtheid in je leven? Wil je van baan veranderen of een eigen bedrijf opzetten, maar weet je niet zeker of het de goede keuze is? Weet je niet meer waar je leven naar toegaat en wat jij daarin wil? Weet je niet hoe je met je kwaliteiten en ervaringen op een gemakkelijke manier een wezenlijke bijdrage kan leveren aan deze wereld? Alle vragen rondom wat je hier komt doen in dit leven en hoe je het jezelf energetisch gemakkelijker kan maken, kunnen worden gelezen met behulp van een reading

-> Als je fysieke klachten hebt, kies je voor een healing Bijvoorbeeld bij hoofdpijn of spanning elders in je lijf kan ik het overschot aan energie weghalen, waardoor je lichaam (je energiepunten ofwel chakra's) weer in balans zijn. 


BinnenRijk Reconnection Model

Ik werk vanuit het BinnenRijk Reconnection model in drie stappen:

1.   Eigenaar zijn van je eigen energiesysteem door je naam eraan te verbinden en de datum van vandaag en door respectvol om te gaan met je lijf en energielichaam (aura).

2.   Verbonden zijn met jouw energiesysteem aan de twee grootste externe energiebronnen:  de kosmos en de aarde. En verbonden zijn met jezelf en je interne zielendoel.

3.   Bewust zijn van onderhoud: regelmatig schoonmaken en beschermen van je energiesysteem, bewuste keuzes maken op het gebied van energie uitwisseling.